Чай ферментований з листя вишні , 100 г.

190.00
грн.
Чай ферментований з вишні

Детальніше про рослину тут

Листя із вишні при ферментації набуває запаху "п'яної"вишні, а на смак чай виходить трохи терпкий.

Завдяки великому хімічному складу, вишня покращує кровообіг в тканинах.

Позитивно впливає на діяльність нервової системи, яка контролює роботу щитовидної залози. При постійному вживанні чаю покращується якість сну, знижується роздратованість, організм очищається від поганого холестерину, також очищаються і укріплюються судини. Чай покращує кровообіг, підвищує рівень гемоглобіну, насичує тканини і органи киснем, завдяки цьому нормалізується робота серцевого м'язу, знижується ризик утворення тромбів та ішемії, зменшується больовий синдром у жіночі дні.

Чай корисний дорослим і дітям від 3 років у якості профілактики застуди, як засіб, що підвищує опірність організму вірусам. З його допомогою можна значно покращити стан здоров'я і прискорити одужання при захворюваннях органів дихання та носоглотки.

Спосіб застосування:
1. Обдайте заварний чайник окропом
2. Насипте чай (1 ч.л. на чашку)
3. Залийте окропом
4. Дайте настоятись 5-7 хв
5. Насолоджуйтесь

Можна заварювати декілька разів.

Протипоказання: Не вживати при загостренні виразки ШКТ З обережністю приймати при гепатиті, ожирінні, зниженому артеріальному тиску, алергії.

Вага: 100 г.

Click to order