Чай ферментований з листя верби

190.00
грн.
Чай ферментований з Верби

Верба - символ швидкого росту, здоров'я, життєвої сили, родючості. Вона оберігає від злих духів, бід, нещасних випадків.

Листя із верби після ферментації випромінює духмяний весняний запах,а на смак чай терпкуватий з гірчинкою.

Цей чай знімає втому і відновлює сили після важкого робочого дня, зміцнює імунітет, поліпшує загальний стан людини. Верба має цінні лікувальні властивості,які зумовлені багатим біохімічним складом,завдяки чому чай проявляє болезаспокійливі, протизапальні, жарознижуючі, потогінні, антисептичні, кровоспинні, ранозагоювальні, в'яжучі й протиглисні властивості. Чай з верби вживають для профілактики і лікування головного болю, невралгії, різних форм неврозу, при ревматизмі, подагрі, простудних хворобах, хворобах серця (тахікардії), нестравленні їжі в шлунку та кишківнику,хворобах селезінки і печінки (коли вони перевантажені великими дозами токсинів), а також при проносах, запаленнях сечових шляхів, при гінекологічних та інфекційних хворобах, при варикозному розширенні вен.
Важливо: верба розріджує кров.

Всі органи і системи нашого організму захищає, відновлює і лікує верба.

Для профілактики чай можна вживати тривалий час за бажанням, а для лікування - місяць приймати, місяць - перерва.

Спосіб приготування:
1. Обдайте заварний чайник окропом
2. Насипте чай (1 ч.л. на чашку)
3. Залийте окропом
4. Дайте настоятись 5-7 хв
5. Насолоджуйтесь

Можна заварювати декілька разів.


Протипоказання:
Не вживати з аспірином і протизастудними препаратами.

Вага: 100 г.

Click to order